Bestellingen en betalingen
Je gaat ermee akkoord dat je verantwoordelijk bent voor het betalen van de prijs die wordt vermeld op het moment van aankoop. We accepteren online betalingen via Mollie, cash, payconiq of via overschrijving. Bestellingen zijn pas definitief nadat de betaling is ontvangen en bevestigd.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzending.

Online via bancontact
Voor de verwerking van onze online betalingen werken wij samen met payment service provider Mollie. Je hebt de mogelijkheid om te betalen via Bancontact/Mister Cash. Alle betalingen gebeuren in een veilige omgeving. Mollie is hiervoor PCI DSS gecertificeerd. 

Via overschrijving
Wij bezorgen na de bestelling, per mail, een orderbevestiging, waar de juiste betaalgegevens op staan vermeld. Uw aankopen + de eventuele kosten voor verzending worden in vermeld.

Het totaalbedrag, zoals vermeld op de orderbevestiging, moet binnen de 3 kalenderdagen overgeschreven worden op rekeningnummer:

IBAN: BE11 9796 3614 0048
BIC: ARSPBE22

Op naam van: Teresa Augello, Lange Pennincstraat 43 te 2800 MECHELEN

Opgelet ! Vergeet niet om uw ordernummer bij de mededeling toe te voegen.

De gereserveerde accessoires worden 3 kalenderdagen bijgehouden. 

Offertes hebben en geldigheidstermijn van 7 dagen (vanaf verzenddatum). Alle opdrachten worden bij Coeur De Lune voor aanvang van de opdracht op voorhand betaald. De aankoop van materialen en in productie gaan gaat in van zodra het totaalbedrag voldaan is. Bij grote bestellingen is werken op basis van een voorschot van 50% ook mogelijk. Hiervoor zijn andere voorwaarden van toepassing.

Cash betalen
U kiest om cash te betalen, dat is geen probleem, maar dit kan enkel als u de goederen komt afhalen op de maatschappelijke zetel (Lange Pennincstraat 43, 2800 MECHELEN)

U kan ter plaatse alsnog kiezen om cash, via payconiq of via bancontact te betalen!