Welkom bij Coeur De Lune, jouw bestemming voor een inspirerend leven!

Bij Coeur De Lune geloven we in de kracht van positiviteit, zelfreflectie en het koesteren van de magie in het alledaagse. Onze webshop is een betoverende schatkist vol met producten die jouw levensreis verrijken.

Wat ons uniek maakt, is dat we grotendeels alles zelf maken. Elk product is doordrenkt met liefde, aandacht en zorgvuldigheid.

Laat je betoveren door onze prachtige kaarsen, die niet alleen de ruimte vullen met warm licht, maar ook de ziel voeden met rust en sereniteit. Of je nu op zoek bent naar een moment van meditatie of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, onze kaarsen zijn de perfecte metgezel.

Astrologie en esoterie staan centraal in ons aanbod. Ontdek de geheimen van de sterren en vind leidraad in de kosmische energieën. Onze selectie van astrologische en esoterische producten helpt je op jouw spirituele reis.

Verwen jezelf met onze badkamergeheimen die badtijd transformeren tot een ritueel van zelfliefde en herstel. Laat de stress van de dag achter je terwijl je geniet van luxe badzout en nog veel meer.

Geniet van heerlijke thee en thee-accessoires, en ontdek een wereld van smaken en aroma's terwijl je geniet van een rustgevende kop thee in stijl.

Ontdek ook onze prachtige juwelen die met vakmanschap zijn gemaakt, evenals onze decoratieartikelen die een vleugje magie toevoegen aan jouw leefruimte.

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren we ook boeiende workshops om je te inspireren en te begeleiden op je reis naar groei en zelfontdekking.

Bij Coeur De Lune zijn we gepassioneerd door alles wat met inspiratie te maken heeft en we zijn er trots op dit met jou te delen. Dus, neem de tijd om onze winkel te verkennen en laat je inspireren om een leven te leiden dat straalt met positieve energie en magie.

Welkom in onze wereld van betovering, groei en ambachtelijke creaties.

Teresa x

Over mij:
Geboren in België, afkomstig van een Belgische mama en een Italiaanse papa
- Gelukkig getrouwd sinds 2001
- Mama van 3 kids (2 jongens, 1 meisje) en 3 poesjes (1 kater en 2 kattinnetjes)

Waarvan mijn hartje van smelt:
- Chocolade
- Koffie
- Pasta of course ;-)
- Een rozeeke, een Aperol Spritz of een lekkere kriek on the rocks

Hobby's e.a.
- Reizen: vooral Italië maar andere landen kunnen mij ook bekoren
- Creatief bezig zijn (uiteraard)
- Een boek lezen of een goede serie/film op Netflix bekijken