Gefeliciteerd!

Waterman, jouw horoscoop voor:
02 februari tot 14 maart 2024


~ Geboren tussen 20/01 - 29/01

Net als de voorgaande maand blijf je sterk gefocust op jezelf. Je bevindt je nog steeds in een periode van intense zelfstandigheid en vrijheid. Je richt je op activiteiten die voor jou van betekenis zijn en je schuwt zelfs niet om assertief op te treden wanneer nodig.

Liefde: De focus op jezelf kan complicaties veroorzaken in je romantische relatie. Wat dacht je? Hoewel je partner je misschien bewondert voor je prestaties, zal die bewondering snel vervagen als blijkt dat alles om jou draait. Misschien kwam je er vorige maand nog mee weg, maar nu keert je egocentrisme zich langzaam tegen je. Aan het eind van februari begint je partner zich te bemoeien met je financiële zaken.
Work: Met Mars in eigen teken, geef je in de tweede helft van februari vol gas, zelfs voor taken die normaal gesproken niet jouw favoriet zijn. De komst van Pluto in Waterman zorgt voor een nieuwe kijk op werk en maatschappelijke ambities. Je raakt steeds meer gefocust op je carrière, met een groeiende drang naar macht, bewust of onbewust. De komende jaren zullen veel mensen met het sterrenbeeld Waterman streven naar succes. Voor sommigen wordt carrière maken zelfs een obsessie.
Gezondheid: Op dit moment is je gezondheid geen zorgpunt. We adviseren echter om extra voorzichtig te zijn in de tweede helft van februari, vooral tijdens het reizen.

In de laatste week van februari ontstaan er potentiële kansen voor een overeenkomst of een zakelijk partnerschap. Zelfs je romantische partner kan een belangrijke rol spelen in deze onderhandelingen.

Geluksdagen

2, 6, 7, 9, 14, 19, 23 en 24 februari
1, 9 en 14 maart


~ Geboren tussen 30/01 - 08/02

Er staat een prachtige tijd voor de deur, enkele weken waarin je volledig vrij bent om jezelf te zijn. Neem daarom de tijd om te genieten van al het moois om je heen, maar bovenal, koester je vrijheid.

Liefde: Tot en met 10 februari staat romantiek centraal. Je voelt je als in de zevende hemel wanneer je geliefde je op een voetstuk plaatst. Op een ontspannen manier krijg je alles voor elkaar bij je partner. Voor singles is dit een veelbelovende tijd. Bovendien zal het vuur van de liefde verder worden aangewakkerd door je vanaf eind februari wat uitdagender te kleden en te verzorgen. In de eerste helft van maart is het handig om bij je partner aan te kloppen voor financiële steun.
Werk: Op dit moment ben je druk bezig met je eigen zaken, waardoor er weinig tijd overblijft voor werk. Je vervult natuurlijk je taken, maar daar blijft het bij. Toch is het belangrijk dat zelfstandigen en bedrijfsleiders de komende weken benutten om zakelijke deals te bespreken en af te ronden. Op 20 februari is het belangrijk om rekening te houden met de gevoeligheden van een collega.
Gezondheid: In het vroege deel van februari ervaar je een bloeiende gezondheid. De genegenheid en zorg van je partner dragen positief bij aan je welzijn. Naarmate maart nadert, is het raadzaam om aandacht te besteden aan je eetgewoonten. Tracht impulsief eten te vermijden, vooral als reactie op emotionele prikkels.

Vanaf maart is het essentieel om je financiën goed te organiseren, aangezien het universum je hierin aanmoedigt. Als je niet zelfverzekerd bent in financiële zaken, is het verstandig om de hulp van een boekhouder in te schakelen. Deze professional zal je vakkundig begeleiden gedurende de komende maanden.

Geluksdagen

3, 7, 10, 15, 17, 21, 25 en 26 februari
4, 7 en 10 maart


~ Geboren tussen 09/02 - 18/02

Jij staat momenteel centraal. Voor anderen lijkt het alsof het geluk aan jouw kant staat. En door de vlotte gang van zaken, groeit jouw zelfvertrouwen aanzienlijk. Februari belooft een maand vol genoegen en vermaak te zijn.

Liefde: Je kunt merken dat sommige mensen jaloers zijn op je liefdesgeluk. Maar je partner ziet het anders en gunt je alle geluk. Voor alleenstaanden kan de recente nieuwe maan een positieve impuls betekenen in hun zoektocht naar liefde. Bovendien zal je aantrekkelijke uitstraling gedurende de eerste helft van maart waarschijnlijk de aandacht trekken. Bereid je voor op een onvergetelijke tijd rond Valentijnsdag!
Werk: Het is onzeker of je de komende weken veel werk zult verzetten. Mogelijk overweeg je zelfs om enkele dagen vrij te nemen om te ontspannen en tot rust te komen. Gedurende begin maart besteed je veel tijd aan je gezin en familie en wellicht maak je zelfs plannen om samen op reis te gaan. Zo gaan de dagen voorbij, totdat je realiseert dat al het werk nog gedaan moet worden. Niettemin zal je achteraf geen spijt hebben van je beslissing om het leven te vieren.
Gezondheid: Je geniet van een goede gezondheid, vooral tussen 9 en 19 februari. Echter, op de 20e en 21e is het belangrijk om op je voeding te letten, aangezien je maag gevoelig kan zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Vanaf 10 maart kan hyperactiviteit een uitdaging vormen.

De komende nieuwe maan op 10 maart belooft een gunstige invloed op je financiën te hebben. Naarmate de weken vorderen, zal je meer helderheid krijgen over je financiële situatie.

Geluksdagen

6, 8, 11, 18, 20, 22, 27 en 29 februari
5, 8 en 13 maart