Retouren of omruilen
De goederen moeten binnen de 14 kalenderdagen in originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, voorzien van alle etiketten en labels, worden terugbezorgd.
Voldoende frankeren en opsturen naar:

Coeur De Lune
Lange Pennincstraat 43
2800 MECHELEN

Als deze ons worden terugbezorgd zoals hierboven beschreven, worden die binnen een termijn van 14 kalenderdagen terugbetaald. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Betreft het een vergissing ten wege van Coeur De Lune, dan nemen wij uiteraard alle kosten op ons.
Opgelet! Hou er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retourzending. Wij raden u dan ook aan om voor een verzekerde zending te kiezen.
Opgelet! Een franco retourzending wordt onder geen enkele voorwaarde aangenomen.
Retourneren geldt overigens uitdrukkelijk niet voor producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper. Daarmee bedoelen wij maatwerk, gepersonaliseerde producten. Onze theeën, verzorgingsproducten en basis oliën vallen ook niet onder het retourrecht. Dit om hygiënische factoren.
Het retourrecht geldt niet voor aankopen die gebeuren onder de vorm van B2B. Aankopen aangekocht door een businessklant worden niet geretourneerd.